Коледни идеи за подаръци: изживяване в стая на загадките на 3KEY ROOMS

xMAS all vouchers

В тези предпразнични дни ежедневно ви срещам с хора с мил, локален, добър, смислен бизнес, които познавам и съм виждала и използвала продуктите и услугите им и затова ги препоръчвам. Много е хубаво да ги подкрепим, мисля си.

Затова и споделям с вас 🙂 Ден 6 – Лилия Моллова или само Лили от стаи на загадките 3KEY ROOMS.

Играла съм във всичките им стаи и съм голям фен на стаите на загадките по принцип и на 3KEY ROOMS като супер забавление. Също съм подарявала това – на екипа си, на приятели, на студенти мои. Много нетрадиционен и як подарък!

Какво сте подготвили за Коледните празници за Вашите клиенти?

Времената носят много стрес и ежедневна тревожност. Хората имат нужда от разведряване, да отведат мислите си поне за малко далеч от проблемите. Но и да си докажат, че имат капацитет да се справят със заплетени случаи. Играта в ескейп стая по начало е бягство – бягство от ежедневието. Но сега това важи с по-голяма сила от когато и да било.

Затова решихме да предложим изгодна възможност хората да купят ваучер за игра сега – само до края на декември, а да преценят сами кога – чак до края на 2021 г, да го ползват. Нека сами решат кога са в най-добра форма, кога се чувстват спокойни и кога най-силно се нуждаят от тази умна форма на разтуха. Офертата освен удължена валидност, включва 20% отстъпка от цената на играта, електронен носител на ваучера и опцията да променим дизайна на вече закупен ваучер така, че ако получателят му прецени, да го ползва за персонализиран подарък на някой друг (вместо сам да играе с него). Така един вид ваучерът има инвестиционна стойност – все ще изкочи повод да зарадваш някого с готин подарък и да ти се прииска да го изпратиш да се позабавлява.

 

Какво те мотивира и вдъхновява да си предприемач?

Това, че имам известна свобода във взимането на решенията – стратегията за развитие на продуктите, тонът на бранда, комуникационните решения. За всички нас – създателите на 3KEY Стаите – предприемаческият опит е безценен. От една страна правим нещо, което ни радва истински, позволява ни да предадем форма на креативността си. Учим се страшно много. От грешки, от успехи, от трудности. От друга работим за клиенти, които страшно много харесваме. Хора, млади по дух, които търсят умни забавления и обичат да работят в екип. Те са страшно зареждащи и вдъхновяващи. Това го е изпитвал всеки, който е имал възможност да работи в escape room.

 

Ако имаше магическа пръчица какво би променила веднага тук, за да има по-добра бизнес среда?

Честно казано – хората. Бих променила нагласата им. Един към друг. Към работата им, към партньорствата им. Твърде често наблюдавам, че хората са склонни да гонят целите си агресивно, да не любопитстват за чуждата гледна точка, за интересните на околните. Win-win решенията са възможни почти винаги. Вместо това има един дух на преследване на личния интерес на всяка цена, който всъщност прикрива страхът, че всичко и всички играят срещу теб, искат да те прецакат. Това е повсеместно – сред институции, сред бизнес участници, сред клиенти, сред граждани, по новините… Когато всеки се настрои да работи като част от един екип, една общност, магията ще се получава по-често! Подай ми сега тази магическа пръчица!

 

 

 


Подарете на Лили и чудните 3KEY Rooms един фб лайк или си направете як подарък – семеен или за приятели, като изживеете някоя от стаите им!

Познаваме се с Лили от М3 College, където преди много години преподавах дигитални комуникации.

Това не е платена публикация, а приятелски пост с голяма усмивка и вяра в доброто.

Срещала съм ви с Лили и преди – интервю за ескейп стаите с нея има тук.

И за София – ескейп столицата на Европа – тук.

One thought on “Коледни идеи за подаръци: изживяване в стая на загадките на 3KEY ROOMS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *