Коледни идеи за подаръци: фотокниги и фотокалендари от Pixiphotobooks

131927009_139140897979227_8637876256093851287_n

В тези предпразнични дни ежедневно ви срещам с хора с мил, локален, добър, смислен бизнес, които познавам и съм виждала и използвала продуктите и услугите им и затова ги препоръчвам. Много е хубаво да ги подкрепим, мисля си.

Затова и споделям с вас 🙂 Ден 7 – Ирина от https://pixiphotobooks.com

В тази година, когато доста сме си у дома, пътувах много, правейки албуми от минали години и супер места, където сме били със семейството си в платформата на Pixi Photobooks и ми беше голям кеф да ги преглеждам подреждам, именувам и украсявам снимките в книга на хартия. Също съм подарявала ваучери за това – на екипа си и на приятели. Много нетрадиционен подарък!

Какво сте подготвили за Коледните празници за Вашите клиенти?
Специално за Коледа подготвихме Премиум фотокниги – фотографското качество, което ги прави на практика почти вечни. Това е продукт резултат от безупречен печат, висококачествена фотохартия – твърди корици и твърди страници. Всичко това съчетано с дългогодишен професионален опит в печата и ръчна довършителна книговезка работа. Така Коледните професионални и домашни фотосесии намират своя дом по приятен съвременен smart начин в елегантен краен продукт. Предлагаме ги в 3 размера, подходящи както за ежедневни, така и за специални случаи. Срок на изработка и доставка в цялата страна до 7 работни дни. Поръчваш онлайн и получаваш до желан адрес! И да не забравяме, че закъснелите подаръци понякога са най-сладки!
 85164417_553204098617498_8341991099279081472_n
Какво те мотивира и вдъхновява да си предприемач?
Самото естество на моята предприемаческа дейност е щастие! Знаех, че когато една идея си я представяш и можеш да я видиш пред очите си, тя непременно е изпълнима. Да сбъднеш цял един проект от лист хартия е огромно удовлетворение. Но най-хубавото е, че клиентите ни я припознават. Ние не предлагаме поредната стока-вещ, а чисто човешка емоция. Чрез нашата услуга, докато подрежда собствената си лична история във фотокнига, клиентът се връща към любимите си преживявания. Фотокнигата ги съхранява и допринася за вътрешно спокойствие, че човек не е живял напразно и, че ще може да споделя съкровеното отново и отново, спокоен, че няма да му се загубят в телефона! Това е позитивна и търсена услуга. Щастието на потребителя от крайния резултат на хартиен носител се отразява в нас и ни зарежда допълнително!

 


Подарете на Ирина и чудните Pixi фотокниги по един фб лайк или си направете як подарък – фотоалбум на сайта!

Познаваме се с Ирина от няколко курса, които съм й водила и менторството в Ринкърс, където проекта й бе финалист и взе награда.

Това не е платена публикация, а приятелски пост с голяма усмивка и вяра в доброто.

Срещала съм ви с Ирина и Пикси фотокниги и преди – когато стартираше в началото на тази година.

 

One thought on “Коледни идеи за подаръци: фотокниги и фотокалендари от Pixiphotobooks

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *