Отново за БГ Сайт

Без да имам желание да изпадам в още по-задълбочени спорове относно Конкурса, който така или иначе вече няма да съществува, след поста ми вчера и обширния коментар от страна на г-н Димитров си позволявам да цитирам мнения от поста на г-н Евгени Динев, който ако не ме лъже паметта бе три поредни години член на журито на БГ Сайт:

„резултатите едва ли щяха да са други, ако времето за оценяване беше по-голямо, както и ако се плащаше хонорар на журито. Лошо направения сайт си личи веднага, такива още на подсъзнателно ниво ги затварям с CTRL+W, а добре направените БГ сайтове се броят на пръсти. Тази година личното ми оценяване се припокри на 100% с общата оценка на журито, което приятно ме изненада.“ – целият текст тук

симпатично ми е мнението на Евгени и за БУА (Българска Уеб Асоциация), която днес имаше УС, т.е. Управителен съвет, който усмишлено прескочих:

„С БУА и без БУА развитието на Уеб и Интернет ще си върви. Как точно ги популяризират сред обществото не ми е ясно, но щом го могат, нека си действат.“

One thought on “Отново за БГ Сайт

  1. Здравейте!

    Изпратих Ви запитване относно БГ Сайт на jtoms@abcbg.com, но не получих никакъв отговор. Ще се радвам дори на отрицателен такъв или поне на някакъв коментар!

    P.S. Запитването е изпратено от друг адрес, който не публикувам по форуми/блогове и е в PDF формат.

    Благодаря предварително!
    Поздрави,
    Бойко Благоев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *