все пак блогърите са силни и у нас

след размишленията на тема „безсилни ли са бг блоговете“великолепен отговор от Капитал (естествено, кой друг у нас адекватно говори за блогове) – „10-те победи на интернет над старите медии“

с предположението, че май има и още 🙂
и с пожеланието да има още много в бъдеще

13 thoughts on “все пак блогърите са силни и у нас

  1. Ей ама кампанията за подслушването на интернет върви още много горещо в блоговете. Време е блогърите, които си пазят толкова много личното простронство да се научат освен как се поства в блога и как се криптира интернет връзката. Също така може да се говори с БиТиВи да се въведат едни лентички в знак на протест.

  2. това с БиТиВи лентичките ми хареса, трябва да им се обадим, току виж и другите медии го подели 🙂

  3. rolf 🙂
    можеби има смисъл, но ако са просто някакви си лентички според мен просто сме отсекли 5-6дка. гора и толкова. честно казано предпочитам 5-6 дка. гора повече, отколкото да виждам как хората подкрепят някаква си кампания – каквато и да е 🙂 – лично мнение.

    Можеби има идея се направят лентички за простест но да не са съвсем обикновенни:
    1 да да с уникален диайн – за да се разпознават.
    2. да има на тях кратко howto да се ползва pgp 🙂 в 3 или 4 реда – не е невъзможно и ще информира много хора които даже не са го и чували, а се инсталира и настройва за 15мин ако не си запознат и имаш откъде да прочетеш.

    поне да са по смислени от всички останали тези лентички иначе си остава просто поредната кампания 🙂

  4. Power shift от традиционна парцалистика към блогове отбеляза десет правилно зададени въпроса. Капитал нарича станалото „победа“, което предполагам се приближава до действителността.
    Отговори на десетте въпроса има в разни сполучливи и не дотам сполучливи инициативи (no offence, трудно е. Блогващото братство е малцинство и в опозиция на всеки, дето не определя себе си като „модерен“)

    Направи ми впечатление, че Могилино не е сред изредените.
    Значи, след всичкото словоредене, глаголене, отчаяние и безнадеждност, в блоговете не е зададен въпроса за Могилино. Още.

    Нека коментарът не се разглежда като негативен. Интересно ми е да чета за делата на земляните в категориите – манджи, фитнес, индивидуално развитие, литература..както и за космическите отскоци на науката. Тези теми са пътешествия до един модерен свят, населен с будни личности.
    Да гледаш през прозореца и да поставяш навременния, правилния, критичния въпрос е упражнение за смели. Само. А иначе е маркетинг.

  5. А каква е излишната величина в маркетинга ? Шум. Народонаселението живее в толкова много шум, вкл за манджи, фитнес, персонално развитие и национална литература, че по някое време не прави разлика между поредната претоплена боза в най-гледаното време и действителността си.

    Как мислиш, Ж
    ще доживея ли блог седмица без шум (почесвам се)

  6. шумът е неизбежен, такова ни е времето
    в случая Капитал ни потупват по рамото, приятно е, макар и да си оставаме малцинство; редно е да се върне жеста и да се говори за това, иначе остава в никъдето, а за да се стигне до някъде следва да се говори, от повече хора, докато не станем мнозинство (клони към далечното бъдеще)
    иначе за липсата на Могилино в списъка – съгласна

  7. Вярно е; след ентусиазираното потупване на Капитал дето тече в блогосферата, реципрочността си е на мястото. Още повече в една (шумно) излишно истерична милиционерска седмица.
    Има сериозна финансова причина истЕриите със запалки да изместят Могилино, Трън, влака за Кардам.. Всички работещи (дори младите с блог) видяха бъдещето си: еднопосочни плащания към ЕС.
    Не знам, в тази връзка, кой е следващия въпрос. От шум е трудно да се ориентирам.

  8. нещо и на мен ми се губи напоследък
    освен от шум и от безумие
    изгубих се в това никъде

  9. Напълно съм съгласна, че темата за Могилино е неправомерно изпусната в статията. А всичко тръгна от пускането на филма в интернет. Хубава интерпретация на in2h20.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *