еко торбите – модерни

torbichki

еко торбите са на мода – след първата, която получих тук в България – Варов ми подари една на Горичка, направихме и ние подаръци за читателките на Az-jenata.com, а по Коледа получих и от Глобалния договор и от Екопак към – добра тенденция

вие получихте ли такива?

а използвате ли ги?

5 thoughts on “еко торбите – модерни

  1. А разбира ли се нещо специално под еко чанти ?

    От всеки посетен панаир последните 11 години имам чанти – разни.
    Най-удобни за пазар (с бутилки))) са тези на SCIEF. Дните на кариерата традиционно се провеждат през есента. Лани имаше шоколадови бонбонки (три химикалки на Гугл, Оракъл и Делл плюс четири кила фирмени брошури)и бутилка вода, което ме спаси от грозна смърт.

    Тая на Алибаба Ком е с графично издържан дизайн и вътре имаше поне пет двд с потенциални доставчици от Азия. Малки китайски девойки в носии ги раздаваха пред панаирната палата в Кьолн на посетителите на мебелния панаир (най-големия в Европа).

    От СЕБИТ също си домъкнах чанта..то само каталога им е като тухла четворка..обаче последния ден Майкрософт въртеше някаква игра колко познавате продуктите ни и аз спрях да давам верни отговори на осмата премия, щото се засрамих от хората.

    Истината е, че ходим по панаири с куфарче на колела. Рафтовете с брошури се тарашат от време на време, но има концепции които просто не ми дава сърце да изхвърля. Последните години рекламата често е на диск (бърша потно чело) та имам н я к а к в а картотека.

    Иначе, подарявам чантите. Сестра ми и майка ми отнесоха таман две от последното издание на Интериор за дома в Копенхаген. Практични, с фирмени аксесоари на половината изложители, списания за мебели, цветарски магазини..

    Харесва ми като решение, подкрепям инициативата, не ми се е случвало да правя дизайн за чанта, но – що пък не.

    ти тва ли питаше

  2. е, тези се броят „еко“ у нас, щото борят найлоновите пликчета, сиреч не взимаш безплатни найлонови пликчета в магазина, които скоро след това да изхвърлиш на сметта и после някоя прица да го вземе за храна и да се гътне, а си носиш чинно чанте платнено в дамската чанта и пъхаш хляб, мляко, домати в такава торбичка 🙂

    нашите не станаха много добре, но им се радва народа

    аз пазарувам с една касетка и не ползвам торбета, но майка ми много им се радва, ще ми се всички бабки да спрат да взимат на корем найлонови торбички и да се върнат към тези от младостта им – платнени 🙂

  3. Ще стане и това – да се върнат към торбетата. Звънваш на редакторката на Трета възраст и я почвате.
    Коя е другата марка (бранд) която бабите познават ?
    Моята платнена раничка е от Intel.

    Сещам се за една история от дизайнерските ми години. Таман навлизаха ключодържателите хип хоп тип. Правехме националният конкурс за онлайн продукт. Яхт клуба се съгласи да дефинира казуса, по който четиринадесетте колежа по мултимедиен дизайн щяха да работят пет дни. Трябваше ни модерен начин на визуализация на ламинираните входни карти с детайлите на гости, сервизен персонал и екипите на домакините.
    Обадихме се на баш вносителя на ключодържателя .. правят се някъде из Китай, внасяха по контейнер.. и ги поканихме за спонсор. Трябваха ни нещо като 200 бройки.
    Логото им бе най-разпознаваната марка по време на конкурса, директно отразявам в мрежата 24/7. Другият спонсор бе кока кола, отиде има няма една река )))

    Сами по себе си торбетата са си ок, обаче под марка стават различни. Целевата аудитория трябва да се дресира малко))
    Идея, от която летните еко протести и инициативата на бг мами за Могилино, не успяха да капитализират.

  4. Зравейте,

    Имам въпрос по отношение на торбичките. Трябва ми фирма производител или фирми. Много ще съм благодарна ако ме насочите към някой.

  5. Здравейте Силвия,
    Аз бих ви препоръчала фирма Нексиум- производител и вносител на еко- торби от различни материали, с кройки и брандиране по желание на клиента.
    Тъй като аз често пазарувам от тях ви изпращам директно телефоните им в офиса: 02/9437579. Сайтът им е http://www.nexium-bg.com.
    Аз съм доволна от тях, надявам се с тази информация да помогна на някой да намери еко-чанти на ниски цени… пък и в името на дърветата, все пак:-)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *