13 thoughts on “сиренето крема е съставено от сирене крема

  1. Май е рекусивно описание?

    Иначе ще им се наложи да пишат че е „продукт, съдържащ най-евтиното палмово масло, което намерихме, чиято консумация предизвиква артеросклероза“.

  2. Пропускате нещо много важно. Ние живеем в Абсурдистан- страната на неограничените НЕВЪЗМОЖНОСТИ!

  3. неможе ли в wordpress да се слагат alt тагове на картинката? 🙂
    мисля, че на Виктор ще му ги прочете?
    бтв, ти какво точно ползваш за четене? Имаше на операта някакъв плугин…за линкс знам, че има от бая отдавна…. я сподели Викторе?

  4. добре де ами какво да има в крема сиренето ? ако сложат и други работи няма да е крема сирене вече май ?
    ама инак признавам, опаковката изглежда много анонимна 🙂

  5. Обикновено крема сиренето е в състав 30% чисто краве масло и 70% извара. Това е традиционната българска рецепта 😉
    Изглежда за този производител това е толкова очевидно, че просто не го е написал на пакетчето хахах 😀

  6. Добре а защо тогава съставките не са написани? Както и процентите на въглехидрати, протеини и другите подобни? Човек на диета или с болест би желал да знае!!!!!!!

  7. крема сиренето се прави от сметама и е краен продукт , затова няма как да се напише различен от този състав защото е опакована крема сирене.Все едно на свинското месо да се напише състав различен от свинско месо.А относно автентичната рецепта на г-н ВОЙНА нека смеси 700 гр краве масло и 300 гр извара и да си направи „крема сирене“,пожелавам му успех.По-скоро би се получило нещо като развалено масло но не и крема сирене

  8. Глупости 🙂 Сирене „Крема“ се прави от сметана, закваска и сол. За по-лесно: купувате си готова заквасена сметана (ама истинска!! – гледайте какво съдържа), изсипвате кофичката в тензух, окачвате вързопчето някъде, оставяте да се изцежда за 6-8 часа, после добавяте сол към отцедената сметана (малко сол обаче – пробвате на вкус), и – воала! – имате си натурално сирене „Крема“! 🙂 Ако добавите и 2-3 тънки перца зелен лук, 1-2 перца чесън, по няколко листа босилек и магданоз (всичкото – много ситно нарязано), резултатът е сирене „Крема“ с подправки 🙂 Вкъщи го правя най-редовно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *