мобилизация. идват избори.

в. Дума да разказва за Red-чета бива. но днешният It in the press ме озадачи или по-скоро ми дойде в повече с инфото, че и в. Новинар пише за същото, дори по-разгърнато и то с папетизъм. цитат: „От форума в сайта пък става ясно, че посетителите му са раздвоени в любовта си между Станишев и Обама.“ (?!?! имаше една приказка нерде Ямбол нерде Стамбул!)
ок, мобилизират се червените. дано и сините го направят скоро.

въпросче: тези вестници, хартиените, някой още купува ли такива?! при вече два безплатни + още цял куп места за информиране онлайн

ясно е – идват избори. в последните дни по странни начини червено и синьо прелитат в дните ми. ще е интересно.

3 thoughts on “мобилизация. идват избори.

  1. Последните ми спомени от труд 24 часа бяха, че имат над 500 000 на ден, но сега шефчето на 19 минути нали се хвали, че със 150 000 бройки са най-големият ежедневник в града.
    Пък относно хартиените вестници по принцип – отвърден канала за информация и манипулация са – доста хора нямат достъп до интернет или не искат такъв, друг примерно четат само зад волана, докато са в задръстването, трети намират романтиката в голите мацки… още дълго ще пребъдат според мене.

  2. Качеството на безплатните вестници намалява (при мен са осем). Парцалистиката има проблема Лора Крумова – Коритаров е бог.
    Което всъщност е и проблема на партиите: ДС е бог. Да нямаш друг.

    Гледаха от син екран и сваляха от интернет изборен ентусиазъм в мериканско и .. вдигнала жабата крак; да ама тва тук не е уса.
    Гарантираното е дълга, студена и гладна петилетка с нисък растеж в икономиката въпреки консервативната орешарска финансова политика.
    На ключалката пише к-о-р-у-п-ц-и-я. Примери като Италия ни дават идея как веднъж изкласила, държавната мафия не умира. А местната е бозала от московската – я газ, я друг летателен елемент с канцерогенни ефекти.

    Позитивното: при почистването на пазара от балонести съмнителни гешефти може да се изтърколят идеи..нови идеи. Нека наблюдаваме примерно как синята червената пембяната или атакаджийската младеж ще се справи с фейсбуук групите Аз сърце дмитриевич/сидеров/димитров или друга казионна муцуна. Дай го за изпитен проект, ще чета с интерес.

  3. понякога си мисля, че ако дизайна управляваше света -http://www.red-bg.net/- моля те, моля те погледни това, следващата стъпка на червената младеж щеше да е нещо като На всеки километър (лицата, с изключение на покойниците, ще са същите)
    Цветовете са гуерила..но не маркетинг, истинска. Избраният шрифт а ла Рамбо 708 прави оруелски дупки в зеницата ми. Нищо не мърда. Динамиката не е била и няма изглед да стане мисията им, но може би са пропуснали да прочетат че интернет е динамика…освен демократизация на информацията.
    Е тва последното им е мъка.
    Демократизация.
    Информация.
    нали така управляват – първото на минимум. Второто – само вътрешно споделено.
    Оп, това е любимия ми сайт в сряда. Леле как ме радват тия бездарници

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *